Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 oktober, 2021

Köp min julbok med signering – endast ett fåtal kvar

Reklam för min bok Julprassel & decembermys

Om en vecka kommer jag för första gången få hålla i min bok Julprassel & decembermys. Det är en dröm som gå i uppfyllelse vilket du vet som följt mig genom åren. Du kan läsa om min långa resa HÄR, en tio-årig dröm som sagt.

Boken finns alltså inte ännu utan går att förbeställa och även förbeställa med signering vilket jag då ska göra på måndag och tisdag nästa vecka. Vill du ha ett signerat ex så ska du förbeställa nu för sen är det “vanlig” beställning. Så klicka dig HIT och gör din beställning.

Och vet du – nu ska du få höra något storartat! Min bok har nästan sålt slut så redan innan ens boken finns så trycks det en andra upplaga. Kan någon ta fram ett gäng klädnypor och fylla min arm för hur mäktigt är inte det???

Det är en mysig och var jul vi har framför oss. Jag är så själaglad av att jag ska “få vara med” och fira jul med alla som beställt boken.

Så jag vill inte stressa dig, ha ha, men om du vill ha en bok från förstaupplagan och med signering så får du göra ett köp nu.

Det ska bli så overkligt att få hålla boken i min hand. Att bläddra mellan sidorna och se mina bilder, läsa mina texter på riktigt. Känna doften av papper och tryckfärger. Känna tyngden av boken. Det kommer helt klart bli helt omöjligt att hålla tårarna inne, den saken är klar!

Tack för att du varit på den här resan. Men den är inte slut, detta vara bara de första 10 åren eller hur??!!

Comments (10)

 • Grattis till att boken redan går så bra! Jag beställde tidigt så ser fram emot när den dimper ner i brevlådan.
  Följer dig gärna minst 10 år till, du har den bästa bloggen! På andra ställen blir det lätt att jag känner mig dålig/att jag inte har det tillräckligt fint eller är tillräckligt bra osv, men hos dig är det alltid fina texter och bilder som ger en positiv känsla. Jag njuter utan att nedvärdera mig själv. Kan inte peka på exakt hur du gör det, men härligt är det!
  Många kramar!

  • Vad kul att höra. Hoppas innerligt att du ska gilla den. Och jag ser fram emot att få “komma hem” till dig 😉

   Kram
   Helena

  • Therese! Du skänker mig den finaste gåvan i dina ord. Tusen tack snälla. Så fint att få veta att det jag skapar ger en bra känsla. Jag hoppas fortsätta ge dig inspiration på det sättet.

   Kram
   Helena

  • Åh vad kul att höra. Jag ser fram emot att då “få komma hem” till dig. Jag hoppas du kommer ha glädje av den i flera år.

   Kram
   Helena

 • Eva Färnlöf Orbe

  Njuter av julboken, SÅ härlig! Har just skrivit detta på Bokus:
  ”En så mysig bok man njuter av med tända ljus och en kopp te. Vackra bilder och tillgängliga tips och instruktioner. Varken för enkelt eller för avancerat.”

  Eva

  • TACK!!! Från djupet av mitt hjärta tack. Nu fick du mig att bli alldeles varm. Hoppas då att du får “hänga med mig” och boken ända in i julen.

   KRAM!
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.