Följ mig:
Jul Julpyssel Paketinslagning Portfolio

Paketinslagningar & dukningstips i Nyhetsmorgon

21 december, 2021

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Bråda dagar innan jul – då kanske några snabba tips på paketinslagningar kan vara en god idé?!

I går mose var jag i Nyhetsmorgon och gav några tips. Jag slår in årets julklapp på snyggast sätt, ger det absolut enklaste och snabbaste inslagningstipset och ger en gammal klassiker en modern touch. Samt några tips på dukningar med loppisporslin och/eller av det du har hemma.

Jag hoppas du blir inspirerad. Se klippet HÄR

Och om du blev intresserad av den julbok jag gjort – Julprassel & decembermys, som fladdrade förbi i sändningen, så kan du läsa mer och köpa den HÄR.

Idag ska jag vara med i radio. På Rix FM och prata med underbara Martina Thun – så då får ni slå på radion tycker jag.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close