Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 juli, 2022

Den där spellistan för solnedgången

Det är sommarkväll, badlakan och bikini hänger på tork, det är fortfarande sand mellan tårna, huden är solvarm och i köket börjar det slamras fram för middag, grillen pyr av rök, nån tar fram is och glasen med färgglad dryck får imma. Det är stunden, denna ljuvliga mellanstund, som man bara får på sommaren och semester. När middagen inte måste fram fort. Det är tid att umgås först. 

Det är för denna stund jag skapat en spellista. Ursprungligen var den för just denna stund men på en balkong i Medelhavet. Den där stunden innan man går ner i gränderna på den lilla hamnstaden för en grillmiddag. Utan den där egna stunden på sin balkong med den uppblåsta krokodilmadrassen får samsas bredvid bordet med tomater, Oliver och snacks man aldrig tidigare sett. 

Lite så där medelhavsklimat men jag tycker listan fungerar även på den skånska landsbygden. Samma sol, samma uppblåsbara krokodil, samma klockslag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.