Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 augusti, 2022

Hej från Västkusten & Tjörnekalv!

Då har vi landat på vår sommarresa sista hållplats; Tjörnekalv. Här hyr vi ett hus för 6 dagar av vänner. Det blir vår resas sjunde boende så det där jag skrev om att inte äga ett sommarhus för att istället resa och hyra boenden kan jag verkligen gå i god för, jag lever som jag lär alltså.

Med bilen parkerad i hamnen och mat för en vecka fick vi skjuts över av våra vänner.

Detta blir alltså min utsikt från sängen närmsta dagarna. Wow, här kommer vi trivas.

Så fint, så somrigt, så alldeles perfekt.

Vi är modell större i min familj och här var det inte högt i tak. Men det adderar ju bara på den där härliga känslan av sommarboende.

Min garderob denna sommar är verkligen västkustkompatibel tycker jag. Blått och vitt.

Vatten, bryggor och klippa ett litet stenkast från vårt hus. Och så klart det blir krabbfiske då.

En liten gullig rackare som vi sa hej då till när den snabbt sprang ner i vattnet igen efter modellandet.

Då vi var rätt möra så var vi inte sugna på att laga stor middag första kvällen så vi hade köpt räkor på vägen och det dukades upp på bästa västkustiga sätt.

“Ni får skärmtid om ni spelar något tillsammans” är något jag säger så dämpar jag mitt dåliga samvete över att jag inte pallar att aktivera dem själv. Den ljudvolymen som blir när de spelar ihop är helt otrolig. Jag vet inte riktigt vad spelet går ut på men kul verkar de ha.

Bra första dejt med västkusten tycker jag. Ska bli kul att se resten av denna lilla ö dessa dagar.

Comments (2)

    • Hej Katarina. Alla boenden har vi hyrt via Airbnb förutom Tjörnekalv och Skåne. Skåne är makens familjs hus och Tjörnekalv är hyrt av vänner. Och så klart kostar det men om vi jämför med att köpa ett hus och spendera 4 veckor i så blir det ju inte samma peng. Alla har olika önskemål och budgetar för sin semester och detta är vår önskan och möjlighet. Laga mat hemma, matsäck, välja utflykter och upplevelser inom vår budget. Så glad över denna möjlighet.

      Kram
      Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.