Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 augusti, 2022

Trendspaning: låga breda ljusfat

När jag var på Formex så går jag, och alla andra, runt och försöker se om det är några tydliga vindar som visar vart trenden ska vända sig. Det är färger, mönster, material och vad jag såg kan du läsa HÄR.

Något som dock stod ut som produkt var det låga ljusfatet. Eller den låga ljusstaken för det höga stearinljuset. Jag tänker inte svära på att det inte varit lika många av dessa tidigare men jag kunde mig ana att de var banne mig överallt.

Värmeljushållaren med låga fina små ljusstakar eller fat för de där maffiga blockljusen har vi sett – är det nu dags för den låga men breda ljusstaken för höga stearinljus? Ja jag vågar mig på en spaning med det faktiskt.

Och jag som älskar funkisen och multifunktionella ting går ju igång här då dessa ljusstakar också kan vara fat. Paradisverkstaden

Eller skålar. Ernst form

Och fint att få in lite färg i en annars ren dukning. Afroart.

Spring Copenhagen

Och det lilla handtaget så man kan flytta med sig det. Det är liksom lite Madicken över det. Strömshaga

Men sen även de som inte är fat utan bara väldigt breda tunga låga ljusstakar.

Och vad är tyngre än marmor och sten? Happynest

Väldigt stilrent och det är som om det höga ljuset bara dyker upp ur bordet. DBKD

Nå, gillar du dem? Kanske du har en hemma redan och kan damma av. Jag tar genast fram alla mina i mässing som jag aldrig får nog av i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.