Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 december, 2022

Vinn min julbok & lyssna på poddavsnitt med mig

Hur är det att byta karriär mitt i livet, att få en livskris och våga testa nytt och hur kommer det sig att jag startade en julblogg mitt i sommaren 2011? Ja lite sånt pratar jag om i podden Skapa till 100 jag hade äran att få besöka tidigare i december. En podd som handlar om kreativitet och att jobba med eget skapande. Så det är även en rejäl dos av hur jag tänker på kreativitet, var jag hittar inspiration och att jag aldrig vill sluta skapa.

När jag var där så hade jag med mig min julbok Julprassel & decembermys så de kunde tävla ut den till de som lyssnat. Så gå in på Instagram och @skapatill100 och tävla om boken där. Så hoppas jag att vi då “ses” när boken dimper ner i brevlådan hos någon av er.

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.