Följ mig:
Portfolio

Vinn min julbok & lyssna på poddavsnitt med mig

15 december, 2022

Hur är det att byta karriär mitt i livet, att få en livskris och våga testa nytt och hur kommer det sig att jag startade en julblogg mitt i sommaren 2011? Ja lite sånt pratar jag om i podden Skapa till 100 jag hade äran att få besöka tidigare i december. En podd som handlar om kreativitet och att jobba med eget skapande. Så det är även en rejäl dos av hur jag tänker på kreativitet, var jag hittar inspiration och att jag aldrig vill sluta skapa.

När jag var där så hade jag med mig min julbok Julprassel & decembermys så de kunde tävla ut den till de som lyssnat. Så gå in på Instagram och @skapatill100 och tävla om boken där. Så hoppas jag att vi då ”ses” när boken dimper ner i brevlådan hos någon av er.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close