Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 januari, 2023

Nu kan du förbeställa min bok & få den signerad

Reklam för in bok Vardagsvackert & festfyrverkeri

ÄNTLIGEN ÄR DAGEN HÄR! Nu kan min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri förbeställas på Adlibris. Och om man passar på nu så får du den med signering.

Som jag har längtat för det betyder att boken inte bara är något som snurrat mitt huvud, legat på min laptop utan faktiskt är en riktigt bok och kan komma hem till dig.

Jag har inte kunnat bläddra i den jag heller ännu för den är as we speak på tryckeriet så jag väntar med spänning. Att scrolla i ett dokument är inte samma sak som att bläddra. Den här skapade 3D-bilden för det att pirra i hela kroppen. Åh vad detta ska bli spännande.

Och min önskan nu är att du ska känna samma – att detta kan vara en bok till dig. En bok att ha med dig hela året, följa årstiderna och högtiderna. För det är det jag fyllt boken med; alla mina favorittips på pyssel, recept på bakning och mat samt dekorationer att skapa för hemmet och ge varje årstid och säsong en fest.

Klicka HÄR så kommer du till Adlibris där du kan göra en förhandsbeställning och få den med signering.

Eller som boken har beskrivits:
En inspirationsbok för hela året med finurliga gör-det-själv-projekt och goda, enkla recept. Kreatören och inspiratören Helena Lyth har här samlat sina favoriter för att fira både högtider och årstider. Boken inleds, precis som kalenderåret, med vår stora pizzahögtid – nyårsdagen. Vägen går sedan över påsk och jul via vackra tisdagsdukningar till fredagsmys och året fylls med både fest och pyssel.

Klassiska rätter möter spännande tips och flätas samman med kreativa idéer för hela familjen. Äggmoln, kanderad syren, blödande ljus och kottgirlanger – allt får plats. Med utgångspunkt i att det ska vara snabbt och billigt att börja skapa, t ex med det som finns hemma och material från naturen, inspirerar boken till kreativitet och festlig vardag.

Du som gillade Julprassel & decembermys kommer känna igen dig i upplägg och tilltal. Men denna bok toppar på många sätt, tex att det är hela året då så klart men även mängden bilder. Julprassel hade 292 bilder vilket är mycket men denna maxar med hela 544 bilder! Jag fick höra att det var nån form av rekord. Men då jag tar steg för steg i nästan allt jag gör och jag vet hur uppskattat det är så fil jag ha med det. Allt för att göra pyssel och recept så enkla som möjligt.

Åh blir så pirrig och glad nu. Hoppas så den ska gillas och användas i många många år!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.