Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 mars, 2023

Min bok för hela året: Vardagsvackert & festfyrverkeri

Reklam för min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri

Min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri – kreativitet och smaker för hela året finns äntligen på riktigt! Jag hoppas innerligt att det blir en bok du kan hålla i handen hela året och finna mängder av inspiration till.

En bok som följer året med alla högtider med ett riktigt festfyrverkir av pyssel, pynt, recept men också alla dagar där emellan som får sig en dos av vardagsvackert. Som jag brukar säga: det finns alltid något att göra.

Välkommen in till mitt år, du är bjuden!

Det är nu så nära lansering av min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri så det liksom pirrar i hela kroppen. Den släpps 10/3 i butiker och online men du kan förbeställa den och dessutom få med signering och hälsning från mig. Men då ska du lägga din beställning senast fredag 3/3 så nu får du rappa på 😉

Klicka HÄR så kommer du till Adlibris.com för att beställa ditt signerade exemplar. Se filmen nedan för att bläddra igenom den och få en försmak så att säga.

Jag har fått så fin recension från Bibiliotekstjänst (Lektör Kristina Rydälv Kåreby) med så värmande ord:

Boken är rikt illustrerad med fotografier tagna av författaren själv. Fotografierna är stämningsskapande och visar upp både färdiga projekt samt viktiga detaljer under skapandets gång. Språket är enkelt och rättframt i instruktionstexterna och recepten, och utförligt berättande i de personliga och beskrivande texterna. […]  Vardagsvackert & festfyrverkeri är en ambitiös bok som den mat- och pyssel-intresserade kan inspireras av hela året.

Jag blir så oroligt glad för detta och hoppas ni som får hem den känner samma sak.

Så, då hoppas jag att vi ses snart när “jag” dimpar ner i din brevlåda.

Comments (1)

  • “Adlibris.com/se säljer varor med leverans inom Sverige. Via våra nordiska e-butiker kan du få leverans till Finland via adlibris.com/fi och Norge via adlibris.com/no.”

    Det verkar tyvärr svårt att få sänt till Frankrike så jag får väl nöja mig med din blogg som verkligen blivit fin. Grattis till nya boken som verkligen ser lockande ut!
    Kram från Paris (iaf nära 😉)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.