Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 mars, 2023

Min första författarträff på Bonnier

Jag hade förbeställt en taxi och tur var väl det då snön hade lagt sig som ett tjockt täcke, plogbilarna hade inte hunnit ta sig fram och alla taxibilar var upptagna (med extra akuttaxa tydligen) fick jag reda på senare. 07.20 klev jag in i bilen med massa påskpyssel, utslaget påskris och pynt samt grönblå vispad hand och avklippt tummetott.

Jag klev ur bilen 08.02 så endast 2 minuter sen var ju en bedrift av min chaufför. Det kändes som om stan stod still och var tyst där i snön på morgonen nämligen.

Bonnier har författarträffar för bokhandel och bibliotek ganska ofta och denna gång var jag och min bok medbjuden. En sådan ära! Och med det rätt pirrigt. Jag är inte så bra på att prata inför folk. Ja, fortfarande fast jag haft många möjligheter att öva in detta.

En frukostträff med härliga frallor och gofika. Och så då mitt påskpyssel och pynt samt påskkyssarna jag gjort.

Sedan var det samtal med oss fyra inbjudan författare; Stefan Anhem, Christoffer Carlsson, Sara Paborn och så då jag.

Det blev glatt och skoj. Jag hade inte alls behövt vara nervös. Nu får jag göra för böcker så jag kan vara med på fler författarträffar, ha ha.

Sen hem igen för att förbereda alla de spännande jobb och uppdrag för denna vecka. Som att påskpyssla…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.