Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 juli, 2023

Det blir fler rutiga golv, fast nu mjuka

Bor man i funkishus så har man rutiga golv! Tror inte det är en lag i och för sig men det borde vara det, ha ha. Funkishus och rutiga golv är verkligen synonymt med varann och inte mig emot som gillar både funkishus och rutor!

I den lilla korridor eller egensakpade walk-in-closet vi skapat, se hur den skapade HÄR, är det så klart samma golv som i det sovrum som blev “kvar”. Och jag har liksom stört mig på att man ser hur parketten visar att det egentligen inte ska vara en korridor där. Samt att jag tyckt att ett eget golv skulle skapa en mer ombonad känsla för detta nya lilla utrymme.

Så jag har velat lägg in nytt golv men inte vetat vad. Tills nu. För nu blir det rutig heltäckningsmatta minsann!

Detta hade jag tänkt få klart innan semestern men lyckades jag med det? Nej så klart inte ha ha. Det var en sådan massa jobbsaker som puttade undan mina privata inredningsdrömmar.

Men kanske lika bra det för då har jag något varmt och mysigt att pyssla med efter sommaren och det är ju då man vill tassa på något mjukt kan man tycka.

Kommer bli häftigt hur detta mjuka rutiga golv tittar in till det rutiga klinkergolvet i badrummet.

För några år sedan var det en hashtag som hette #ihavathingforfloors eller nåt sånt. Jag kanske ska bli the leader of the pack på den hashtaggen, ha ha.

Ja jag återkommer efter sommaren med, förhoppningsvis, ett färdigt rutigt golv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.