Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

24 oktober, 2023

Mästare i vardagsmys – en titel för gravstenen???

”Wow, vilken grej att ha på gravstenen!” sa maken när han såg artikeln i Drömjul där jag fått äran att vara med. Det är till att tänka lite väl mycket framåt kan jag tycka, ha ha. Men sämre  saker att bli ihågkommen för än Mästare På Vardagsmys kan man ju få.

Stort tack till Hus & Hem/Drömjul för att jag och min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri fick vara med i er underbara jultidning. Och den enorma äran att bli kallad mästare. Den kommer jag leva på länge. Eller ja, tills gravstenen då…

När jag bläddrar bland sidorna så har jag i huvudet snabbspolat hela halloween och är redan inne i julen och alla planer på det jag vill göra. Jag är så galet pepp på att ladda upp här och vara tillsammans med er i denna underbara tid. Jag hoppas ni ska gilla att hänga här hos mig, vågar lova en massa inspo av både högt och lågt. Som sig bör!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.