Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 januari, 2024

Hej från Frankfurt

Hej från Frankfurt.

Jag har varit här i fyra dagar för att besöka tre mässor och insupa all inspiration och nu på väg hem. Och som jag längtar efter mina hjärtan där hemma. 

På den här mässan som jag besökt är det hela 29 mässhallar att promenera genom för att låta ögonen falla på allt som fanns i de olika 5000 (!) montrarna. Jag har försökt sålla och tycker att jag fått med mig massa inspiration att ta vidare ut här på bloggen. 

Jag har besökt mässan tidigare och denna gång kunde jag förbereda mig bättre, veta vad jag skulle ge mer tid och annat att lite rusa genom.

Utöver allt jag sett så är det också en bomb i samtal och kontakter. Om man är blygt lagd så kan man nog ducka det mesta men här är det liksom meningen att samtal ska skapas och kontakter knytas. 

Presskonferens för oss inbjudna.

Mycket imponerad över den simultantolkning jag fick i hörlurarna på engelska. Aldrig varit med om tidigare.

Jag reser själv men det är ett gäng svenskar som gör samma resa och vi har mötts upp i pressrummet efter mässan och med det både kunnat utbyta intryck men också få känna grupptillhörighet när man är helt solo i den enorma mängd av människor man är med. 

Jag har så många bilder jag vill visa men måste sålla lite och skapa någon sorts vettig uppdelning. Så se detta som en liten teaser 😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.