Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 februari, 2024

Bokrea! Vardagsvackert har aldrig varit billigare

Bokrea med annonslänk till Akademibokhandeln

Har du gett dig in i bokrean ännu? Om inte så är det väl perfekt att göra det nu, kanske du haft sportlov och vill ta det lugnt eller tvärt om ska kliva in i det sportiga lovet och vill kunna få tid till att läsa?

Jag vill så klart uppmuntra till att skapa och vad är då bättre än med min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri? Just nu är den på bokrean till ett pris du bara inte kan missa. Du får en bok till pangpris och en bok som räcker ett helt år! Kolla in Akademibokhandeln HÄR.

Perfekt att nu kliva in i våren med min bok för att få med dig all inspiration du önskar till påsken med pyssel, pynt, traditioner och den perfekta påskbuffén. Ja det är, om jag får säga det själv, den perfekta boken att hålla i handen hela året.

Om du vill veta mer om boken sa Bibiliotekstjänst (Lektör Kristina Rydälv Kåreby) detta:

Boken är rikt illustrerad med fotografier tagna av författaren själv. Fotografierna är stämningsskapande och visar upp både färdiga projekt samt viktiga detaljer under skapandets gång. Språket är enkelt och rättframt i instruktionstexterna och recepten, och utförligt berättande i de personliga och beskrivande texterna. […]  Vardagsvackert & festfyrverkeri är en ambitiös bok som den mat- och pyssel-intresserade kan inspireras av hela året.

Och som grädde på moset vann boken Årets Matlitteraturpris i kategorin Måltidsutensilier. Se HÄR. Så ja, jag hoppas innerligt att du kommer gilla boken. Och du som redan har den: hoppas den får leva med ditt år, många år framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.