Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 mars, 2024

Nytt poddavsnitt: Leva länge, leva lyckligt!

Då var det onsdag och ett nytt avsnitt av Hanna & Helena, vår podd om stort och smått.

Dagens avsnitt är verkligen just så – väldigt skiftande i ämnen eller vad sägs om fjällstugeinredning, valborgskyla, sociala medie-prestationsångest och påskris på steroider.

Vi ber om hjälp om att hitta ny inspiration, har du ett konto som du vill tipsa om, har du några favoritkonton som bara får dig att må bra och inspirerad? Vi vill komma bort från den ångest (hårt ord men du fattar) som sociala medier kan ge. Följ oss gärna och skriv i kommentarsfältet på vårt gemensamma instakonto: @hannaohelena Välkomna.

Vi pratar om påskris fast vi sa att vi skulle hålla oss borta från det men det går ju inte, ha ha. Vi siktar ju framåt, till påsken.

Hoppas du gillar avsnittet och om du gör det får du gärna klicka på stjärnorna på Spotify så vi får veta det och med det kan också andra hitta vår podd.

Nästa onsdag kommer nästa. Men redan imorgon hittar du mig här och på insta där också Hanna är. Vi dyker upp med andra ord 😂

Comments (2)

  • Podden är jättetrevlig! Hittade den inte i min vanliga app men på Spotify låg den förstås. Hoppas ni fortsätter på samma sätt :). Detta avsnitt gav en härlig vårkänsla 🙂

    • Hej Anneli. TACK SÖTA SNÄLLA! Vad jätteglad jag och vi blir. Så kul att testa något nytt och dessutom fastna för.

      Vi hörs!
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.