Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 april, 2024

Får man vara nöjd? Nytt poddavsnitt

Vårt avsnitt börjar med tunga frågor som att “får man vara nöjd? vad är framgång? Behöver man verkligen fler saker?” Och detta åker vi slalom genom med anekdoter från våra liv, lite historia från franska revolutionen och hitta nytt i nya världar.

Jag säger inte att vi löser världens stora frågor men vi lyfter frågor för att kanske sätta igång tankar hos både hos oss och ni som lyssnar.

Jag bjuder här på tre bilder från idag. Först en bukett i ett soligt kök där jag är väldigt nöjd på alla plan och sedan tvättstugan samt bastun, som inte längre kan fungera som bastu, där det råder kaos och jag är kraftigt onöjd. Dels för att det är för mycket att reda ut men också ångesten av tingen som osar konsumtion…

Ja, det är sådant vi pratar om. Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.