Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 april, 2024

Kulturafton i arresten i Djurgårdsstaden

Jag och maken var bjudna på något så spännande som en kulturafton i Djurgårdsstaden.

Jag har bott i Stockholm i hela mitt liv men detta är verkligen ett område jag inte känner till. Jo så klart har jag varit på gröna Lund, faktiskt så sommarjobbade jag där tre somrar i tonåren, men väldigt sällan har jag gått i upp i bostadskvarteren där. Och med denna lilla visit nu så vill jag gå hit oftare. Så vackert och mysigt.

Då det var kulturafton ville jag ta på mig det mest kreativa och kulturella jag kunde. Det blev en favoritklänning som har ett tryck som ser ut som om man spillt färg på den. Ja, den som jag hade på mig när det var Elle gala och jag var nominerad till Årets inredningsbloggare. (Det var tider det! När man var nominerad för saker och kallades bloggare och inte influencer…)

Kvällen bestod i ett härligt mingel med härliga sorl i den fina lokalen Studio Arresten som drivs av bland andra Per Schlingmann och Kjell A Nordström. Sedan var det panelsamtal med Lars Trägårdh och Karin af Klintberg.

Hem till barn med läxläsning och läggning. Short and sweet visit i kulturvärlden.

Glada kulturtanter 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.