Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

15 maj, 2024

Nytt poddavsnitt – livet som kom emellan

Då äntligen är det nytt poddavsnitt uppe.

En veckas paus ger ett uppdämt behov att prata av oss. vi pratar och avhandlar allt möjligt som sjukdomar, döden, sorg, lära sig simma, basketläger, misslyckande i sporter vi minns och sommarkläder. Det vill säga högt och lågt som livet ju är.

Nästa vecka blir vi mer uppstyrda och ska ge våra bästa tips, enligt önskemål, på presenter inför den kommande stora presenttiden nu med student, jubileum, examen, dop, konfirmation, bröllop och allt möjligt härligt.

Men tills dess välkommen in på lyssning där vi är just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.