Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 februari, 2013

Pysslarens pappersparadis

Jag älskar att skapa med papper. Att sitta med ett plant ark framför sig och veta att om ett tag så har det tagit en helt ny form är inspirerande. Och just inspiration får jag när jag besöker affärer där de enkom säljer just det de älskar.

Nära mitt jobb finns en mycket liten pappershandel i den rätta bemärkelsen. Papp Limited säljer papper, pärmar, anteckningsböcker, pennor, tejp och några tillbehör. De står för hantverk, det är gedigna pärmar och böcker bundna på bokbinderi. Ett litet rum fullt med kärlek till papper och hantverk.

Jag går ofta dit bara för att köpa en ny tejp eller ett pappersark i en färg jag saknar, på samma sätt som jag gick till skolkiosken för att köpa Refresher på 80-talet. “En sån, en sån och två sånna”, ungefär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.