Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 mars, 2013

Att åldras vackert

Vissa blommor ska man låta få vissna ordentligt. En färsk, krispig tulpanbukett är ju superhärligt så här års men jag kan inte låta bli att tjusas av samma bukett när den vissnar. Blombladen får en annan färg och struktur.

Ranunklarna jag köpte för nästan två veckor sedan är i det rätta benämningen vissna med stänglar som knappt håller blommorna uppe men skönheten är makalös. Jag för över dem till en flaska med hög smal hals och placerar stänglarna omlott så de stöder varann. Det blir en ny bukett.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.