Följ mig:
Blommor & Växter Utan kategori

Snöig rabatt inomhus

1 mars, 2013

1.a mars! Är det vår då? Tycker vi bestämmer det. När vi var hos mina föräldrar förra helgen så såg jag hur snödropparna stolt reste sig ur snön i rabatten. Det är alltid något speciellt att se de första snödropparna tycker jag. Det ger hopp.

Nu har vi, än så länge, ingen rabatt för snödropparna och andra vårlökar att spira i. Men då tänkte jag på ljuslyktan Snöboll. Kan den få vara kruka? Köpte små lökar med vit pärlhyacint och två lökar fick plats. Det får vara en lägenhetsvariant av snöiga rabatter. Köpte även snödroppar i kruka men den verkar blyg och har tagit tid på sig.

 

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena Nygrund 1 mars, 2013 at 11:05

  Var får ni kreativa människor alla ideér ifrån?!
  Era hjärnor måste ju arbeta på högvarv och närapå pyra av aktivitet dygnet runt 🙂
  Jag har tre st såna där snöbollslyktor undangömda hemma och vet precis vad jag ska göra med dem i helgen, tack tack.
  Kram och ha det gött fina inspiratör.
  /Helena N

 • Svara Lotta 2 mars, 2013 at 19:33

  Så vackert!

 • Svara Helena Lyth 3 mars, 2013 at 09:11

  @ Helena N: Ha, ha, ja det kan man undra?!
  Hoppas dina lyktor blev fina, ser fram emot att se resultat på din blogg sen! 🙂

  Kram!

 • Svara Helena Lyth 3 mars, 2013 at 09:11

  @ Lotta: Tack! 🙂

 • Svara Jessica 3 mars, 2013 at 10:23

  Det här var så rackarns snyggt och vårigt så jag smäller av! Snor idén rakt av efter att jag snott mammas snöbollar till helgen som kommer 😉

 • Lämna en kommentar

  Close