Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 mars, 2013

Min söndag på två olika sätt

Hoppas att ni har haft en härlig helg. Här var det mycket sol så det känns lite lättare att då stå ut med kylan. Söndagen innehöll två vitt skilda världar. Den ena en solig parkbänk med barnen fint sussande i vagnen i en hel timma. Enormt lyxigt och oplanerat! Sen var det full fart i parkleken.

Den andra; hemmavid sen var det flyttpackning för glatta livet. Då kändes solen jobbig som lös där ute och påminde om ledighet och lek. Usch ja, vad jag tycker att flyttpackning är urbota tråkigt. Men det är liksom bara in och igenom.

Mina föräldrar har sagt att den flytt de gjorde från lägenhet till villa, innan jag föddes, var det jobbigaste de gjort och att de då bestämde sig för att aldrig göra om det. Nja, så kanske jag inte känner men nästan.

Follow on Bloglovin

Comments (2)

 • Tack för trevlig blogg! Noterade på bilderna att ni har en City Select vagn. Är ni nöjda? Sonderar tvillingvagnutbudet (tandemvarianten) och denna är en vi funderar på. Lycka till med husflytt.
  Mvh,
  Blivande tvillingmamma i New York

  • ‘@ Katharina: Tack snälla för dina fina ord!

   Det var uppmärksamt av dig 😉 Ja, det är en city select och vi köpte den när modellen var helt ny. Då vi bott i stan med en minimal hiss var det det enda alternativet. Men för det har det inte varit ett dåligt val. Vi har varit mycket nöjda. Det var skönt att ha en riktig liggvagn till tjejen. Sen var det skönt att lägg bort en del när sonen lämnats på dagis och sen kunde jag gå med dottern i en singelvagn. Sen blev det ståbräda. Nu när sonen är stor och tung är den lite svårmanövrerad då han vill sitta främst, när vi har två sitsar. Men med en sits och ståbräda går det jättebra.

   Wow, lycka till med tvillingarna. Vilken glädje!!! Var i NYC i en vecka med sonen när han var 6 månader. Det gick verkligen jättebra. Synd bara att bussar och t-bana var lite svåra. Lite bortskämd här i Stockholm. Men då fick jag gå mera 😉

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.