Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

16 april, 2013

En vanlig dag på jobbet

Jag arbetar som Art Director på en reklambyrå till vardags och jag tänkte visa en liten bit av vad jag kan hålla på med en vanlig måndag. Mitt jobb går ut på att komma på idéer och koncept för reklamkampanjer och sedan ansvara för form, uttryck och design. Jobbar i team med en copy som är ansvarig för all text men det är tillsammans som idéerna tas fram. Ja, ni kanske redan visste detta eller sett på Mad Men 😉

Det bästa med jobbet är att se sina saker i media och på stan men roligast är nog ändå fotograferingarna. Arbetar då ihop med fotograf och stylist för att skapa bilder utifrån den idé vi tidigare tagit fram. Jag jobbar med många matkunder så det blir mycket fotograferingar med matstylister och de grejer de har med sig får min pysseltarm att hoppa av glädje. Vill stanna kvar i köket och skapa de mest fantastiska kreationer.

Här hade vi en efterättskampanj på gång och, ja ni fattar, vi hade det ganska bra denna dag. De färdiga bilderna kommer komma ut i början av sommarn och får visa dem då. Kan säga att de blev galet härliga, kalasiga och bra bilder. Tänk, när jag var liten fanns det pyntgelé och karamellströssel på sin höjd. Nu är det cupcake-strössel, roliga formar och pynt i alla butiker. T o m på Panduro, bredvid lim och färgkritorna!

Follow on Bloglovin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.