Följ mig:
Tips & Trix Utan kategori

Smart koll på innehåll

24 april, 2013

Halloj där ute. Ja, tyvärr hinner jag inte med att pyssla så mycket just nu. Pysslet består mest i att lägga vardagspusslet och få i ordning här hemma efter flytten. Men så inser jag när jag håller på att fixa i köket att vissa saker är lite pyssliga, sånt som bara finns där och inte direkt kräver stora ansträngningar. Pyssliga lösningar i vardagen kan man kalla det.

I morgon kommer leveransen med ett mycket efterlängtat vitrinskåp och i det ska jag ha torra varor, som ett tittskåp och skafferi. Glasburkarna står sedan länge redo att flytta in. Häller över pasta, ris, nötter, flingor och gryn i fina glasburkar. Men för att vara säker på att veta vad det är, vilken koktid, utgångsdatum eller liknande tar jag ofta en bit av förpackningen och lägger i burken. Ja, det kan man väl kalla lite vardagspyssel…?

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena Nygrund 24 april, 2013 at 10:13

  Hihi, precis så där brukar jag göra också, dels för koktiden och dels för sista förbrukningsdatum.
  Hoppas att vi får se en bild när ditt vitrinskåp är på plats och glasburkarna har flyttat in.
  Kram i solen
  Helena N

 • Svara Romladolcevita 24 april, 2013 at 15:28

  Här i Italien blir det mycket pasta, så jag har gjort likadant.

 • Lämna en kommentar

  Close