Följ mig:
Personligt Utan kategori

Hipp hipp för mig! I dag fyller jag år!

25 april, 2013

Spelar ingen roll om det är födelsedagen när jag var 8 eller 22 eller idag, det är alltid kul med födelsedagar!! Eller om jag ska vara ärlig; min 27.e födelsedag var jobbig. Vet inte varför men 27 var svårt att fylla – en 27års-kris… Idag skrattar jag åt det och tänker: ”Lilla gumman, du skulle bara veta hur ung du var…” Undrar om jag tänker likadant om 20 år om det är så att jag skulle krisa igen om säg, si så där 2-3 år…?  Bra att ha i minnet i så fall.

Hur som helst, jag fyller 39 och är alltså fortfarande 30+. Ser fram emot att få ha en hejdundrandes fest om ett år och drömmer om hur coolt det skulle vara med en privat spelning med E-type. Hade inte det varit kul?? Vad kostar han en kväll?? Nä, det får nog bli DJ…

Blev uppvaktad av make, dotter och vattkopps-son. Hur mysigt som helst, bortsett kopporna. Den traditionsenliga brickan med varm choklad var så klart med och en fransk baguette med kokt skinka, majo och tomat – min favvo!! Fick också fin hjälp att öppna paketen av två pyjamastroll.

Dagens firande har tyvärr rumsterats om lite då sonen mycket lämpligt snappat upp vattkoppor. Varför är det alltid så…? Lunchen med finaste tjejerna får ställas in för vabberi och kvällsaktiviteten blir i mindre tappning och hemmavid. Inte på nått sätt dåligt men så klart synd då jag var så nöjd med mitt upplägg. Får tänka att jag sprider ut mitt firande då till flera dagar i stället. Så, titta, lite positivt tänkande 😉 Typiskt för 39-åringar??

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Elin 25 april, 2013 at 11:36

  på tal om att sprida ut födelsedagar och firande. Jag är född 27 juni och har alltid fått fira före eller efter högsommaren om jag velat ha fest . Jag klagar inte men det kan ju bero på att jag inte har barn än( fyller 37 har ingen ångest för det för det mesta). ha de gott och grattis 😉

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2013 at 08:32

   @ Elin: Ja, det där med att fylla år på sommaren är speciellt har jag förstått. Familjemedlemmar fyller under sommaren och det kan firas lite när som helst eller buntas i hop. Inte alltid så kul.

   Grattis i förskott!!
   Kram

 • Svara Helena Nygrund 25 april, 2013 at 11:54

  Hurra för världens bästa namne! Tur i oturen då att du får fira flera dagar 🙂
  Om du är lika barnslig som jag så kommer det där födelsedagsgillandet att hålla i sig. Jag fyllde 48 här i april och ääälskar ännu att fylla år.
  Kram och grattis på dig fina, och hoppas att sonens koppor torkar snabbt.
  /Helena N

  http://helenanygrund.blogg.se

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2013 at 08:33

   @ Helena: Åh, du underbara! Tack snälla du!! Och grattis i efterskott!!!!

   Kopporna växer och frodas. Vi hoppas se kulmen inom en MYCKET snar framtid…

   Stor kram tillbaks
   🙂

 • Svara Britt Thormeyer 25 april, 2013 at 14:22

  Grattis,själv blev jag 50 i fredags.Inte alls så konstigt som en del säger bara kul tycker jag,fint hus ni köpt o katten är så fin.Underbart att få följa eran resa i huset,tack för en bra blogg.Ha en bra dag .

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2013 at 08:34

   @ Britt: Hipp hipp hurra, stort grattis på 50-årsdagen i efterskott!! Hoppas du fick en fin födelsedag 🙂

   Stort tack för dina fina ord. Värmer mer än du kan ana!

   Kramar

 • Svara Madde 25 april, 2013 at 16:13

  Grattis! Nästa vecka är det min tur. Jag gillar också att fylla år, och tänker inte på min ålder just den dan. Minnen från barndomen är så starka och gör sig påminda under alla högtidsdagar. Kul att se ditt nya hem – vill också flytta, NU!

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2013 at 08:36

   @ Madde: Strålande; då kan jag säga grattis i förskott!! Hoppas du får en jättefin födelsedag 🙂

   Tack, ska försöka bli bättre på att visa stora bilder men just nu är det sååååå stökigt med allt flyttstök. Men snart så 🙂

   Ha en fin fredag.
   Kram

 • Svara Tess 25 april, 2013 at 22:19

  Åhhhhh grattis på din dag :))). Haha hade också velat ha e-type som uppträdde på min 40 årsdag!!

  • Svara Helena Lyth 26 april, 2013 at 08:37

   @ Tess: Tack snälla söta du! Visst hade det varit cool?!

   Ha en fin fredag och helg
   KRAM!

 • Svara Therese 29 april, 2013 at 21:56

  Ett jättegrattis i efterskott!! Hoppas att dagen din blev bra och att även flytten har flutit på. Jag såg att du skulle gå på Stora bloggdagen – då kanske vi ses igen?

 • Lämna en kommentar

  Close