Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 april, 2013

Hipp hipp för mig! I dag fyller jag år!

Spelar ingen roll om det är födelsedagen när jag var 8 eller 22 eller idag, det är alltid kul med födelsedagar!! Eller om jag ska vara ärlig; min 27.e födelsedag var jobbig. Vet inte varför men 27 var svårt att fylla – en 27års-kris… Idag skrattar jag åt det och tänker: “Lilla gumman, du skulle bara veta hur ung du var…” Undrar om jag tänker likadant om 20 år om det är så att jag skulle krisa igen om säg, si så där 2-3 år…?  Bra att ha i minnet i så fall.

Hur som helst, jag fyller 39 och är alltså fortfarande 30+. Ser fram emot att få ha en hejdundrandes fest om ett år och drömmer om hur coolt det skulle vara med en privat spelning med E-type. Hade inte det varit kul?? Vad kostar han en kväll?? Nä, det får nog bli DJ…

Blev uppvaktad av make, dotter och vattkopps-son. Hur mysigt som helst, bortsett kopporna. Den traditionsenliga brickan med varm choklad var så klart med och en fransk baguette med kokt skinka, majo och tomat – min favvo!! Fick också fin hjälp att öppna paketen av två pyjamastroll.

Dagens firande har tyvärr rumsterats om lite då sonen mycket lämpligt snappat upp vattkoppor. Varför är det alltid så…? Lunchen med finaste tjejerna får ställas in för vabberi och kvällsaktiviteten blir i mindre tappning och hemmavid. Inte på nått sätt dåligt men så klart synd då jag var så nöjd med mitt upplägg. Får tänka att jag sprider ut mitt firande då till flera dagar i stället. Så, titta, lite positivt tänkande 😉 Typiskt för 39-åringar??

Follow on Bloglovin

Comments (11)

 • på tal om att sprida ut födelsedagar och firande. Jag är född 27 juni och har alltid fått fira före eller efter högsommaren om jag velat ha fest . Jag klagar inte men det kan ju bero på att jag inte har barn än( fyller 37 har ingen ångest för det för det mesta). ha de gott och grattis 😉

  • ‘@ Elin: Ja, det där med att fylla år på sommaren är speciellt har jag förstått. Familjemedlemmar fyller under sommaren och det kan firas lite när som helst eller buntas i hop. Inte alltid så kul.

   Grattis i förskott!!
   Kram

 • Hurra för världens bästa namne! Tur i oturen då att du får fira flera dagar 🙂
  Om du är lika barnslig som jag så kommer det där födelsedagsgillandet att hålla i sig. Jag fyllde 48 här i april och ääälskar ännu att fylla år.
  Kram och grattis på dig fina, och hoppas att sonens koppor torkar snabbt.
  /Helena N

  http://helenanygrund.blogg.se

  • ‘@ Helena: Åh, du underbara! Tack snälla du!! Och grattis i efterskott!!!!

   Kopporna växer och frodas. Vi hoppas se kulmen inom en MYCKET snar framtid…

   Stor kram tillbaks
   🙂

 • Grattis,själv blev jag 50 i fredags.Inte alls så konstigt som en del säger bara kul tycker jag,fint hus ni köpt o katten är så fin.Underbart att få följa eran resa i huset,tack för en bra blogg.Ha en bra dag .

  • ‘@ Britt: Hipp hipp hurra, stort grattis på 50-årsdagen i efterskott!! Hoppas du fick en fin födelsedag 🙂

   Stort tack för dina fina ord. Värmer mer än du kan ana!

   Kramar

 • Grattis! Nästa vecka är det min tur. Jag gillar också att fylla år, och tänker inte på min ålder just den dan. Minnen från barndomen är så starka och gör sig påminda under alla högtidsdagar. Kul att se ditt nya hem – vill också flytta, NU!

  • ‘@ Madde: Strålande; då kan jag säga grattis i förskott!! Hoppas du får en jättefin födelsedag 🙂

   Tack, ska försöka bli bättre på att visa stora bilder men just nu är det sååååå stökigt med allt flyttstök. Men snart så 🙂

   Ha en fin fredag.
   Kram

 • Ett jättegrattis i efterskott!! Hoppas att dagen din blev bra och att även flytten har flutit på. Jag såg att du skulle gå på Stora bloggdagen – då kanske vi ses igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.