Följ mig:
Personligt Utan kategori

Valborgsfirande – på memory lane

1 maj, 2013

I går firades vårens ankomst och vi besökte platsen för min barndoms firande. Det var en spännande känsla att vara tillbaka, 25 år senare. Mycket var detsamma så som platsen, naturen, vattnet, körsångerna, värmen från brasan och den ilande kylan som tog vid när solen gått ner. Men i övrigt var det enorma förändringar. Jag mindes en gigantisk brasa och ett litet stånd med korv- och koksbollsförsäljning. Nu var det helt ändrade förhållande, brasan var ingen rekordbrasa och försäljningsplatserna hade utökats med partytält med med matförsäljning, ballonger, fiskdamm, lotteri, två-kamp och fyrverkeri. En folkfest alltså!

I dag är vi lediga, solen skiner och det är en mycket stilla morgon. Tror dagen kommer innehålla lite av varje; lek i trädgården, få ordning på några flyttlådor, jobba och laga nån god middag.

Hoppas ni också kan få en skön och solig dag oavsett om ni har en ledig dag eller om ni är ute och demonstrerar.

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Romladolcevita 1 maj, 2013 at 12:29

    Önskar dig en fin 1a maj från Italien.

  • Lämna en kommentar

    Close