Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 augusti, 2013

Veckans kap. Snyggkap dessutom

Tidigare i somras hade några kollegor på min reklambyrå ett fotojobb och drog ihop rekvisita. Bland alla saker till fotojobbet fanns en supersnygg korg. Precis en sådan jag skulle vilja ha i barnens lekrum, som nu är i fixartagen. Tänkte att den var en sådan där snyggkorg från nått finfint märke typ Tine K och skulle gå loss för flera hundralappar. Men icke – Biltema och 159:- minsann.

Jag har ju aldrig i mitt liv satt min fot på Biltema då jag dels inte äger körkort och även kommer från en familj med föräldrar utan körkort. Liksom inte legat i intresse, om man så säger. Googlade upp var det låg och lät mig då skjutsas till Värmdö. Sju korgar fanns kvar och jag storshoppade på mig tre.

Barnrummet i vår tidigare lägenhet gick i flera starka färger men det känns inte alls rätt i vårt nya hem. Vill ha mer naturliga toner och mer lågmält. Dessa korgar går rätt in i den färgskalan och dessutom rymmer de ju hur mycket som helst. Är egentligen tänkta som lövkorgar.

Jag gillar att ha städat omkring mig men är inte en städgalning. Gillar att snabbt få rena ytor och att då ha korgar lite överallt i huset gör just det jobbet. Och sen det viktigaste – att barnen lätt kommer åt prylarna och lätt kommer i gång med leken.

Follow on Bloglovin

Kommentar

  • Supersnygga korgar till ett perfekt pris. Älskar saker som både är vackra och fyller en funktion samtidigt OCH är billiga 🙂
    Ja Biltema har verkligen blivit något mer än en butik med grejer till bilar.
    Och för att inte tala om Clas Ohlson, som blivit värsta “Meckat” med bra-att-ha-saker. Det finns en lampa där som jag gått och suktat efter länge, och nog måste göra slag i saken och inhandla 🙂
    Kram och ha en superskön helg.
    http://helenanygrund.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.