Följ mig:
Dryck Shopping Utan kategori

Äntligen min! Teklämme-skopan från Hay

7 augusti, 2013

När jag var på Formexmässan i våras såg jag en klämma från danska Hay med skopa och jag som älskar te kände att den ville jag verkligen ha. Den skulle vara så praktisk och snygg också. På mässor så är det ju ingen försäljning utan fick vänta tills de skulle komma ut i butikerna.

På en resa till Köpenhamn i maj tänkte jag ”här finns den säkert” men icke. Den kommer i juni. ”Ja ha, men det är inte så att jag direkt pendlar till Köpenhamn så finns det återförsäljare i Stockholm.” Jo då – flera stycken. Tog en rundtur till samtliga ställen i mitten av juni. Alla såg frågande ut och jag förstod att den lilla klämman inte låg på deras inköpslista.

Ok, inte i Köpenhamn eller Stockholm. Hmm… beställa på nätet? Innan vi åkte från Göteborg i helgen ville jag bara förbi en sväng till Artilleriet (stans bästa inredningsbutik) och minsann, där låg den och glänste på ett bord. Snappade upp den snabbt, betalade och kände mig shoppinglycklig.

Är som sagt en tedrickare och vackra teburkar är alltid på min önskelista. Just nu är vi igång med att göra en hylllösning i köket för kaffe och te. Åh vad denna lilla klämma kommer förgylla mina mornar. Usch, är jag en sådan materialist??

I bakgrunden ser (eller… nja…) några av alla mina teburkar. Never ending samling, så att säga.

Follow on Bloglovin

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena N 7 augusti, 2013 at 09:48

  Men hallå! Teburkar är ju så himla vackra! Och den där klämman är ju superfin. Så länge det materialistiska håller sig på den nivån, tycker jag att du kan fortsätta med gott samvete 🙂
  Kramis
  http://helenanygrund.blogg.se

 • Svara Anna Janson 10 augusti, 2013 at 19:37

  Vilken fin teklämma! och jag som glömde av att gå till Artilleriet senast jag var i gbg. Lite tips på goda teer skull va kul nu när hösten närmar sig.

  /Anna

  http://www.annaseko.blogspot.com

 • Lämna en kommentar

  Close