Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 september, 2013

Spinning med min morgonkompis

Jag är morgonpigg och är en av dem som hellre går upp tidigt och jobbar än att sitta sent på natten. Mitt huvud känns alltid lite snabbare och klarare i arla morgonstund. Maken är min exakta motsats och det verkar som vår son är som jag och dottern sin far upp (eller inte då då) i dagen.

Men den som alltid är med mig på morgonen är vår gosiga katt Bernhard. Han sitter varje morgon utanför köksdörren och väntar på mig. Trots att det finns kattdörr i källaren vill han gå den vägen. Han kommer in och äter för att sen hoppa upp på min laptop och spinna. Ett mycket trevligt och sött sätt att starta dagen.

Vi har ju en till katt, Birger, men han är inte alls lika kelig. Dessa två katter är som natt och dag och verkar tycka innerligt illa om varann. Vi fick ju vårdnaden om dessa tu när vi köpte huset så vi lär oss fortfarande vilka våra inneboende är. Birger verkar äga huset och Bernhard får vara här på nåder. Då blir det nog att jag ömmar lite extra för min kolsvarta kattvän och vår stund på morgonen.

Comments (1)

  • Sofia - hildashem.se

    Jag är precis som du! Jag älskar mornar och är mitt bästa jag då. Även jag har sällskap av lurviga … fast inte bara på morgonen utan mest hela dagen då de gärna hänger med mig på kontoret.
    Så mysigt att ni fick katter på köpet, det tar ett tag att lära känna dem och deras personligheter. För ofta är de verkligen otroligt olika. Vi fick också två katter på köpet när vi köpte huset; Sonja och Monika. Vi har bott här i över 6 år nu och verkligen lärt känna dem. Underbara varelser 🙂

    Jag önskar dig en ljuvlig tisdagkväll!
    Kram Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.