Följ mig:
Halloween

I dag blev jag intervjuad av Lotta Bromé!

22 oktober, 2013

Visst! En superspännande upplevelse att få kliva in i studion där ett av Sveriges absolut största radioprogram spelas in, P4 Extra med underbara programledaren Lotta Bromé. Nyp mig i armen!

Det var en inspelning till nästa vecka då det är halloween på torsdag och de ville ha med någon som kunde prata och visa dekorarade pumpor. Att jag skulle kunna vara med live då var nog lite att ta i då jag med rätt stor sannolikhet antingen precis fått en liten bäbis då eller just ligger och klämmer, så att säga.

Tiden går fort när man har roligt och det kändes som om jag precis fått på mig hörlurarna när det hela var över. Ska bli spännande att höra hur det blev. På onsdag 30/10 efter 15.00 ska det då sändas.

Här står jag med mina pumpor som numer är kända från radio 😉 Och en pumpa i magen…

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Victorias Jul 22 oktober, 2013 at 20:44

  Vad kul att du ska vara med på radion

 • Svara Jessica 22 oktober, 2013 at 20:49

  Wow, roligt. Lotta är sååå bra! Ska bli kul att höra =)

 • Svara Johanna (Johannas julblogg) 23 oktober, 2013 at 18:50

  Kul!!!

 • Lämna en kommentar

  Close