Baket till lucia i morgon är klart och ligger nu å väntar på det lilla luciatåget. Gjorde klassiska lussekusar men även runda sockrade saffransbullar. De är på något sätt ännu saftigare och härligare. Använder mitt vanliga saffransbulle-recept.
För att göra ett sockertäcke penslas bullarna direkt de kommer ut ur ugnen med smält smör för att sen täckas av ett lager strösocker. Går jättebra att frysas.
Var med och stötta!
Du har precis spenderat dina sista fria krediter. Fyll på ditt konto och få 10 fria krediter till.
Stay free
Gratis!
Vill du läsa?
Logga in
Nu kan du betala för de artiklar som du vill läsa
Gå med
Få 10 fria credits
Logga in med mobil
Logga in med e-post
Skicka koden igen
Lägg till ditt telefonnummer
ditt konto
ditt konto
Skicka igen
Vi har skickat en kod
fyll i den här
fyll i den här
Välkommen till Wordpay
Du har precis mottagit 10 fria krediter. Vill du läsa denna artikel?
Nej
Ja, Tack!
Lämna en kommentar