Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 februari, 2014

Följ med mig på Stockholm Furniture Fair idag

Stockholm Design Week är i full gång över hela stan och idag öppnar stora mässan Stockholm Furniture and Light Fair i Älvsjö. Jag är superladdad och tar på mig foträtta skor och laddad kamera och mobil. Häng med mig på Instagram (helenalyth) och senare här på bloggen för jag kommer givetvis lägga upp mina favoriter.

Mässan är öppen för allt och alla på lördag.

Ypperligt tillfälle att spana in för personlig del också. Vi kommer nu jaga nytt soffbord och vill ha ett modernt som kontrasterar mot de fina gamla sakerna i vardagsrummet. Nåt rektangulärt, avlångt och kanske i glas. Låt jakten börja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.