Följ mig:
Min dag

Kreativ bloggträff i julens tecken

17 november, 2014

I lördags var jag å träffade ett gäng härliga och ytterst pyssliga och kreativa bloggkollegor för att planera ett gemensamt projekt som Gina och Karin har varit initiativtagare till. Det kommer bli en pysseladventskalender så nu kommer december fyllas med så mycket kreativitet. Håll i hatten och ta fram limstift, sax och papper för den 1.a december drar vi igång.

De som träffades i lördags var: Helena – Craft & Creativity, Jag, Helena – Mormorsglamour, Sofia – Hildas hem, Gina – Willowday, Mina – Mini Piccolini, Karin och Freja – Pysselbolaget. Sen så är det ytterligare 3 bloggare som kommer vara med men som inte kunde komma denna gång.

Gina öppnade upp sitt vackra hem för oss och bjöd på en massa gott. Saffranslängd, polkagrisstänger och pepparkaksmuffins gav en underbar smak av jul. Passande för vårt tema!

Man ser att det är en pysslare som bor här för överallt fanns det så fina skapelser.

Lille ullbollen Henry charmade alla och var julfin.

Så otroligt pepp inför detta. Kanske blir det bästa julen någonsin!!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Mina @ Mini Piccolini 18 november, 2014 at 20:24

    Vilka fina bilder och vad roligt det ska bli!

  • Svara Petra / Popetotrora 18 november, 2014 at 22:59

    Vad roligt med en pysselkalender! Den tänker jag minsann följa och lite mig inspireras av. 🙂

  • Lämna en kommentar

    Close