Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 januari, 2015

Spegelvägg med sju års olycka

Badrummet har nu alla delar på plats och nu är det piffet kvar. Ni vet – snygga handdukar, doftljus, snygg grön växt och så de där snygga förpackningarna men kanske inte de bästa produkterna. Bara för att det ska ge en sådan skön och snygg känsla som möjligt i detta välbesökta rum.

Jag hade ett projekt att göra en spegelvägg ovanför handfatet. Det skulle vara olika speglar i storlek och stil för att göra en fin helhet. Hittade till min stora glädje många olika som jag gillade. Men i all iver så föll en spegel i backen vid borrning. Please, please, låt inte nu detta ge vår familj sju års olycka!!

Det är kanske just det som pågår i och för sig… Jag har sådan helvetisk värk i halsen efter tonsilloperationen, äldste sonen hostar så det nog hörs ända till Timbuktu, yngste sonen är så förkyld att det enda stället han är okej med att vara är i min famn så jag har fått skavsår på höften av allt bärande, ena katten Birger har än en gång bråkat med grannkatt så det blivit operation igen (tredeje och nu är räkningen uppe i klass med en New York-resa) och maken hostar och vårfrossar. Dottern konstareterade vid frukost att det bara är hon och den andra katten Bernhard är friska. Jäkla spegel…

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.