Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 april, 2021

Funkisbadrummet känt från “Vem bor här?”

I går startade nya säsongen av Vem bor här? och det är så galet att det är 5 år sedan vår vackra funkiskåk fick vara med, du kan se hela det avsnittet HÄR. Jag är så glad att jag tackade ja till att vara med trots att jag både en och sjutton gånger ville ringa och säga att jag ångrat mig. Det blev ett minne för livet, något av det roligaste jag gjort samt att det faktiskt öppnade massa dörrar (bokstavligen och bildligt) för mig.

Varför jag fick frågan om att vara med var att jag visat upp vår badrumsrenovering på bloggen. Det var andra säsongen och SVT ville det andra året fokusera än mer på inredning, unika byggstilar och tidsepoker så att säga. Husen, hemmen, skulle vara något man skulle kunna utbilda via. Inte mig emot att sprida min favoritstil vidare: funkisen!

Funkisbadrum – före & efter

Eller tvärt om ju, det är roligare att se efter när det just handlar om att ge inspiration.

En bild jag tog precis nu med mobilen. Jag försökte verkligen få det i samma vinkel som före-bilden.

Här har vi badrummet vid första “spadtaget” i vår renovering. I original var det separat toalett men det gav ju två dörrar och en väldans massa onödig golvyta för dem. Och sedan härligare med stort badrum så klart.

Du kan se renoveringen HÄR och HÄR. Så galet att jag glömt hur stor grej det var. Det är lite av ett töcken då vi hade en 6-månaders då ju. Ja jösses vad man håller på, ha ha.

Jag får varje månad minst en fråga om badrummet och jag försöker svara så gott jag kan. Om du har några frågor om badrumsrenovering och funkisbadrum i synnerhet så ska jag svara det bästa jag kan.

Comments (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.