Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 januari, 2015

På pressfrukost för Mio våren 2015

Just nu så är jag på väg till presentationen för Mio våren 2015. Det är med stor glädje jag nu tar mig, mentalt, till våren. Känner att jag gärna hoppar till nånstans i mitten av april eller varför inte direkt till valborg om vi nu ändå får drömma. Denna mörka och slaskiga tid är lite för lång. Men sluta kinka nu! Ladda för våren med härliga färger, solljus och vackra vårblommor så vips är vi där!

Mio har jag faktiskt aldrig riktigt lärt känna. Tidigare låg butikerna lite avsides och då jag är utan körkort (ja, jag vet…) så har det inte varit lätt att ta sig dit. Numer är det ju citybutiker och en helt annan femma.

Fick en liten sneak peak innan presentationen med några av nyheterna. Här är de jag gillade:

Haft ett sug efter en ny soffa och tänkt på en blå. Skulle vara härligt med en maffig pjäs som både tar för sig i storlek och i färg. Denna heter Cloud. Jag vill ha en soffa där schäslongen går fortsatt ut från soffan längs väggen, alltså inte ut i vinkel. Hojta om någon vet om en sån.

Nu har vi skaffat våningssäng till våra två stora barn så det är inte aktuellt med att byta men jag gillade verkligen denna barnsäng som är som ett litet strandskjul. Att barn älskar kojor är väl ingen hemlis så denna tror jag kan bli en hit. Och den är gjord för lek och sagor så har den fått det passande namnet Vimmerby

Jag älskar mattor som tar för sig och denna fina Sigge i härliga färger skulle vara fin i barnens lekrum som går i mest rosa och mjukt grönt.

Karaffer och vaser kan man aldrig få nog av. Gillade den nedan för sin Stora storlek, bullighet och kraftiga träkork. Somrig på nåt sätt.

Det var en liten sneak peak och jaga får be att återkomma om det var några fler härlighets de visade upp.

 

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.