Följ mig:
Blommor & Växter Utan kategori

Älskade nejlika – fredagsbuketten

6 mars, 2015

Jag har många favoritblommor. Första snödroppen, söta tussilago, backens vitsippa, försommarens förgätmigej, skolavslutningens syren… Ja, det hänger lite på omständigheterna också. Men en som funkar året om är nejlikan. En tålig blomma som passar till allt. Och ja, jag hade nejlikor i min brudbukett så det måste nog vara min favorit på riktigt.

Fick med mig hem ett litet men ljuvligt fång pastellfärgade nejlikor. Alltså, denna färgskala! Hur vackert som helst. Crème, vintage, puder, gammelrosa – vet inte riktigt vilket färgnamn men vackert är det.

Ska ha middag hemma i morgon så nån bordsdukning med dessa får det nog bli.

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara IKEA-klassiker, mäklarnas nya pr-trick och bloggarnas favoritblommor | Husligheter 9 mars, 2015 at 08:40

  […] Maken till grönskande bloggvåg har jag nog aldrig sett! Eller vad sägs om avokadoflätor, nejlikor, körsbärsris, krasse, timjan, snödroppar, julros (!), ranunklar, pelargoner, dr Westerlund, […]

 • Svara Josephine 9 mars, 2015 at 16:06

  Älskar också nejlikor! Tycker de har oförtjänt dåligt rykte även om de börjar vinna tillbaka mark så smått nu. Underbara färger på dina!

 • Svara Karolin 12 mars, 2015 at 20:59

  Hej, var hittade du dessa fina?! Verkligen underbara!

  • Svara Helena Lyth 12 mars, 2015 at 23:11

   Hej Karolin! Dessa köpte jag i en blomsteraffär på Swedenborgsgatan. Tyvärr ska den lägga ner men turligt ändå för det var 50% på allt. Så nejlikorna kostade alltså 10:-/st. Kallar jag kap!

   KRAM

  Lämna en kommentar

  Close