Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 april, 2015

Smart tips till det lilla köket

När jag var med på fotograferingen i ett hem till boken Hitta!, del 2 så såg jag en himla smart lösning som jag föll för.

När hemmen är små och främst kök så måste man hitta smarta förvaringslösningar. Golv och väggar kan fyllas med byråer och skåp. Men varför inte använda fönstren? Här hade man hängt upp hyllor med sugproppar på fönstret. Vips så fanns det tre hyllor till. Snacka om smart!

Jag funderar på att göra en variant av denna lösning i vårt kök. Vi har halvkaklade väggar så det skulle kunna gå att sätta hyllor med sugproppar där. Vad ska jag ha hyllorna till?? Jo, barnen drar fram pennor, kritor, saxar och stämplar hela tiden från skåpet några meter från köksbordet. Om jag då sätter ett par sugproppshyllor precis vid bordet så är det så många problem som löses i en och samma sving. Testar och återkommer.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.