Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 maj, 2015

Äntligen! Frukost på husets bästa plats. Om vädret tillåter det dvs

Nu har vi kommit till stunden jag längtat efter ända sedan september. Lagom till frukosttimman letar sig solen till trappan som går ut från köket ner till trädgården. Trappan kanske inte ser mycket ut för världen men jag tror nog inte att jag skulle gilla huset så mycket jag gör om den där trappan inte var just där. Vi får en bra länk mellan inne och ute och framförallt den bästa uteserveringen man kan tänka sig för frukost.

Detta är bilder från igår och det är som om det kunde vara för ett år sedan för idag är vädret mer oktober än maj. Regnet droppar snabbt och hårt. Hur blir det med Mulleutflykten idag? Klä in mig och barnen i galon från topp till tå? Nej, då tänker vi hellre på den underbara dag vi hade i trädgården igår.

Jag och Birger njöt av solen och lugnet. Lugnet före stormen ska tilläggas för dessa bilder togs precis innan trädgården fylldes av ljud från bråkande barn i studsmattan.

Den där solen!! Som jag längtat efter detta. Det är inte en stor trädgård vi har men den är precis perfekt för oss. Men var är solen idag?? Dålig tajming.

Livet blir lättare när livet får vara barfota och ledigt.

Så, det var som sagt i går och idag går trädgården i andra färger med kraftigare fuktighet och kommer inte få besök av oss.

Oavsett vilket väder ni har där ni är så önskar jag er en fin söndag.
KRAM!

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.