Följ mig:
Förvaring Kök

Är jag galen i grönt?

10 maj, 2015

Ser en grön tråd i mitt liv just nu. Det blev tomt på köksbordet och jag flyttade runt lite och insåg att det jag hade i köket i porslinväg hade en grön ton i sig. Tex dessa tre ting är helt olika, köpta helt olika år men passar i hop ändå.

Med den nya gröna väggfärgen och årens samlade ting blir det verkligen helt tydligt hur jag omedvetet under lång tid dragits åt grönt. Analys på det?

Stora burken från Muuto, lilla från Åhléns och fatet från Asiatisk diverseaffär.

När jag fått frågan om vilken som är min favoritfärg så har jag svarat med alla regnbågens färger och svart, brunt, silver, mässing, vitt, mörkblått osv. Nu får jag nog säga ”alla toner av grönt”. Bra att veta.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close