Följ mig:
Pressnyheter

Wiinblad igen

2 september, 2015

Minns ni hur jag gick i gång på Formex när jag stötte på relanseringen av Bjørn Wiinblads illustrerade produkter? Nu fick jag se pressbilderna och blev ännu mer övertygad. Detta är verkligen min grej. Är det att jag gillar formspråket eller är det att jag får en nostalgisk känsla? Eller båda? Hursomhelst så gillar jag det jättemycket.

Gratis!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara anna 2 september, 2015 at 20:37

  Då kanske du ska åka till Arken utanför Köpenhamn: http://www.arken.dk/udstilling/bjoern-wiinblad/

  • Svara Helena Lyth 2 september, 2015 at 20:50

   Ekker hur??!! Läste och fick information om detta när jag var på Formex. Verkligen spännande och inspirerande.

   🙂 Helena

 • Svara Fanny 3 september, 2015 at 07:33

  Jag ÄLSKAR Björn Wiinblad! Han har gjort månadstavlor i porslin åt Nymölle med sina karaktäristiska illustrationer på. Jag har köpt tre stycken olika, en var för mina barns födelsemånader, och satt upp på väggen. Passade mig bättre än andra födelsetavlor med längd och vikt och namn eller månadstavlor av Elsa Beskow eller Lena Andersson.

 • Lämna en kommentar

  Close