Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 januari, 2016

En dag i pulkabacken

I går blev det en fantastisk dag i backen. Äntligen var det så pass mycket snö så att det gick att ta fram den stora träkälken. Den kälke som är riktigt stor och kör med racerfart.

Med plastpåse under vagnen fylld med ostmackor, varm choklad och julbullerester och laddade med fyra olika åkalternativ, pulka, stjärtlappar, snowracer och kälke gick vi till backen. Här skulle det åkas.

Nära oss finns en bred och lagom brant backe som mynnar ut på en äng. Det är den perfekta pulkabacken för den är då säker och kan rymma många glada snöälskare. Det som också är bra utöver tidigare nämnda saker är att det är en given plats för alla grannar att mötas. Roligt att det blir som en mingelplats med alla iförda vinterkläder som Michelingubbar.

Himlen var magisk och dramatisk.

Sen så var det sovstund för lillkillen men han ville inte alls somna i vagnen när jag promenerade. Han ville prompt åka buss. Som den lättövertalade morsa jag är så hoppade vi två på en buss och åkte några kilometer. Under promenaden tillbaka somnade han. Ja, vad gör man inte…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.