Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 januari, 2016

Gaia- den självvattnande krukan. Bra för oss utan gröna fingrar

Förra veckan hade jag min årliga plantera-om-växt-dagen och som vanligt, varje år, bannade jag mig själv för att jag är så hopplös när det kommer till att ta hand om växter. Lovade mig själv, samma visa varje år, att ta bättre hand om våra gröna familjemedlemmar. Får se hur det går med det…

Kanske att jag slipper ha akut första-hjälpen nästa år om jag använder Holmegaards nyhet? Jag fick de här vas-krukorna presenterade för mig på Formex och fattade precis. Design och funktion i fin kombo. Det är det självvattnande växtglaset Gaia av glasdesignern Aric Snee. Känns väldigt nordisk i sin design och kan nog bli fin i många hem. Kanske användas som köksträdgård, inne i köket alltså.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.