Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 maj, 2016

Layered Atelier öppnar ny butik & jag får snyggfrossa av mattorna

Layered visar denna veckan upp sig från sin bästa sida. Det är öppningsveckan för deras nya satsning; butikskonceptet Layered Atelier på Söder i Stockholm. På fredag öppnar butiken upp dörrarna och innan det så är det pressvisningar och mingel. Och det är inte vilken butikslokal som helst utan på ett våningsplan i ett palats från 1600-talet. Allt kommer säkerligen ske på stans snyggaste mattor. Enligt pressmaterialet: Ett butikskoncept där varje besökare kommer att få en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Ska bl.a. utöver mattor sälja unika designföremål. Det lovar mycket och jag är så sugen på att kolla.

Nu släppte Layered nya pressbilder och jag få snyggfrossa. Har tidigare dräglat över deras mattor och det slutar ju inte med dessa bilder om man säger så.

Layered Atelier matta

Är så sugen på just så här riktigt stora mattor. Ja, jag gillar att man visar upp sina golv, ger en fräsch och ren känsla men med sådana här mjuka konstverk på golvet blir hela rummet inramat. Gillas skarpt.

Gillar också att Levered fortsätter med sina vackra grafiska mattor. Passar in i de flesta hem. Bara de här bilderna visar väl det väldigt tydligt. 1600-tals rum med enorma utsmyckningar och dessa moderna mattor går väl ihop. I mitt funkishus skulle mattorna trivas alldeles perfekt!

Layered Atelier matta

Alla bilder: Layered

Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet;  facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.