Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 juni, 2016

Jag har lyckats! Anar jag en svag grön ton på mina fingrar?

Ett litet olivträd som jag helt och hållet hade räknat som ännu ett exempel på en växt jag inte kunde hålla vid liv har överraskat. Jag gjorde en hjärt-lugn-räddning och lade ner min själ på den lilla plantan. Och se – det gav resultat. Har jag helt plötsligt fått en svagt svagt grön ton på fingrarna?

De nya små bladen med sin friska gröna färg.

Och de små sticklingarna av elefantöra verkar också må toppen. Redo att hitta nya hem.

Lite stolt är jag allt!

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.