Följ mig:
Dryck

Jordgubbsmilkshake med extra mycket jordgubb och mindre milk

30 juni, 2016

Jag erkänner direkt att jag inte är en jättefan av milkshake men jag är en stor fantast av jordgubbar och kan tänka mig jordgubbar på alla ledder.

Gjorde jordgubbsmilkshake ihop med barnen här om dagen. 50% jordgubbar, 24,5% vaniljglass, 24,5%mjölk och 1% vaniljsocker – där har ni det spontan-höftade receptet. Ner i mixer och mixas fin och jämn.

milkshake_jordgubb

Blev verkligen mycket jordgubbssmak och mer som en fruktig, krämig dryck än så där glassigt kladdig som milkshake kan vara. Ja, ni hör ju… inte min favorit, men denna blev toppen. Mest på grund av de perfekta, söta jordgubbarna.

jordgubbsmilkshake

Och några skivade jordgubbar och sugrör blev det ju nästan som på riktigt. Tänk vad lite piff kan göra!

milkshake_jordgubb_barn

Och ett matchande muminglas blir också snyggt.

Blir nog mer jordgubbar i sommar. Till frukost varje dag typ.

avsändare

ps: Du är varmt välkommen att följa mig på facebook.com/hemmamedhelena där jag lägger upp alla nya inlägg och gamla godingar från arkivet som förtjänar en till stund i ljuset.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close