Följ mig:
Gotland Min dag

En dag på Fårö

17 juli, 2016

Det blev en dag på Fårö! En sån där dag då allt blev så lyckat fast det inte alls hade blivit som vi tänkt oss.

För att komma till Fårö från Gotland tar man en liten, liten tur med bilfärja över sundet. Turen tar bara någon minut men vill det sig illa kan man bli sittande i bilkö till färjan i timmar. Därför tog vi det säkra före det osäkra och tog oss i väg efter stormen, alltså efter 13.

Men som det är med barnfamiljer så tar allt längre tid än vad man tror och Fårö är mycket större än vad man också tror så vi kom inte till stranden fören kl 15.

Men vilken tur! För då hade alla moln lättat, solen lyste lagom starkt på små barns känsliga hud och stranden var så lugn. Om man bortser från de vilda vågorna.

Vi kunde inte haft det bättre.

Droppslott! Så klart!

Timmarna gick och det började kurra i magen. Vi hade tänkt ta oss till Fårögården men det var så lång väntetid på bord så då hade barnen säkert somnat när väl maten skulle komma till bordet. Och Kutens har vi varit på så många gånger.

Det fick bli Lauters.

 

Hard Rauk!!! Ha ha ha!

Alla dessa blomsterfält med självlysande vallmo! Allt är som en tavla.

Min outfit typ varje dag sommaren 2016. Endast bh’n och väskan är nya…

En surdegsmacka med oxkött och en vegetarisk surdegspizza slank ner.

Okej då!

Liten ville hälsa på ”Bä-Bä” och klev stadigt ut på fältet. Tyvärr var ”Bä-Bä” mer intresserade av att äta gräs än att hälsa på liten djurvän. Men han var glad ändå!

Klart vi skulle testa styltor. Mina takter från förr höll inte i sig. Shit så ostadig jag var. Storsonen var desto vassare.

När skuggorna jobbade sig långa var det dax att packa ihop och ta sig hem.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close