Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 augusti, 2016

Inredningstips: Visa och häng upp dina passioner

Att skapa vackra tavelväggar och inreda personligt är något många önskar göra men får inte alltid till det. Det kan handla om att man inte vet vad som blir bra, vad som är just personligt eller var man ska börja. Den där första spiken i väggen är alltid läskig.

Det finns många, många bra tips på hur du hänger tavlor eller vad du ska köpa för alster. Men jag tänkte också tipsa om att det inte alltid måste vara tavlor, fotografier, prints eller något platt över huvudtaget.

När vi hälsade på våra vänner i Fiskebäckskil så föll jag pladask för deras fina väggdekoration i trappan. Ja, förutom den gudomliga och så västkustpassande blå färgen så hade de satt upp något väldigt personligt: sina gamla tennisrack.

gamla_tennisrack_02

Detta är en tennisfamilj så mer personligt går det väl ändå inte att få? Racken berättar en historia och påminner ägarna om minnen. Sen att de är så rackarns snygga gör ju inget heller.

gamla_tennisrack_03

gamla_tennisrack_01

Jag har själv en hel del saker på väggarna som inte är tavlor. Egenpysslade eller köpta – skolkartor, vägglampor, ljushållare, speglar i alla former, keramikstatyer, flagga, krokar mm mm. Ofta skapar det frågor hos besökarna, mycket mer än “vanliga” väggtavlor. Det skapar dynamik och personlighet till hemmet. Säger jag som lekman…

avsändare

PS: Följ mig gärna på FacebookInstagram & Bloglovin’ och klicka på den blå DELA-knappen här nedan om du vill att fler ska få läsa. Då blir jag gladare än gladast <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.