Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 oktober, 2016

Mitt funkisbadrum i senaste “Allt i Hemmet”.

Japp! Då har vårt funkisbadrum fått stå modell för ett badrumsreportage i fantastiska Allt i hemmet (som fyller 60 år!!!). Badrummet har tidigare fått vara med i Amelia och i tv-programmet “Vem bor här?”. Och som en otroligt fin och härlig gåva på köpet är det att få mejl från tidningsläsare som vill veta var jag hittat det ena och det andra. Det är verkligen engagerande detta med badrumsrenoveringar. Och jag har blivit kopplad till detta rum och funkis. Gör man en sökning på mitt namn är just badrum det som det söks på ihop med namnet av er ser jag vid en google-sökning. Så är det, jag är en badrums- och funkisbrutta 🙂

Så, välkomna in i vårt gröna fina funkisbadrum! Eller som rubriken lyder: funkisdröm.

Och för er alla nu som är på väg att mejla och fråga: Kaklet kommer från Byggfabriken och färgen heter Green Palm

Jag fick svara på frågan om jag hade två tips till de som ska renovera eller fixa i badrummet. Så här lyder det kortfattat:
1. Bara för att det är ett badrum måste inte inredningen köpas i badrumsavdelningen eller i badrumsbutiken. En av mina favoriter i badrummet är en grov väggkrok som jag hittade i en trädgårdshandel tex.
2. Känn in ditt hem och tänk på när huset byggdes. Kan du få in husets tidssjäl i din inredning och renovering håller det i längre stilmässigt. Då blir det handen i handsken. Ett 70-tals kök i en sekelskifteslägenhet kan bli lite väl spännande… Så om du nu gör en renovering 2016 i ett 50-talshus ska det kännas rätt även 2028.

Behind the scenes! Och så här såg det ut i somras när det var plåtning. Mer osminkat än så här går det väl inte att bjuda på!!??!

Det var plåtning när det var som mest kaos här hemma. Renovering, dotterns brutna ben, jobbstart, löss och allt för mycket skit så jag är så tacksam att det “bara” var badrummet som hamnade framför kameran.

Jag och resten av hemmet var a mess, minst sagt…

Sen så har jag ju världens snyggaste köksbord och grymt dagsljus i köket så redaktionen passade på att låna min “studio” för en dukningsplåtning.

Vill du se mina bilder och inlägg från badrummet? Då hittar du en massa HÄR. Scrolla ner för detta inlägg lär hamn överst…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.