Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

16 oktober, 2016

En galet härlig jobbvecka med allt mellan skumpa & trälim

Vissa arbetsveckor läggs bara till handlingarna som en bland alla andra och andra sticker ut och vid minnet av den sprider det sig ett leende inne i kroppen.

Denna vecka måste verkligen tillhöra kategori två. Har inte ens hunnit med att riktigt rapportera om allt som hänt så här kommer ett låååångt inlägg om en kul jobbvecka.

Jag är nu inne i en period med en massa jobb som avlöser varann och det gäller att hålla huvudet rakt och högt. Mycket skapande och fotograferande som lär synas här vad det lider. Det är ju verkligen högtid nu för pyssel med höst, halloween och den annalkande julen. Det är tidningsjobb, tv-jobb och pysseluppdrag.

Då är det ju härligt att ha små ventiler av möten och skojsigheter som gör att jag lämnar hemmet och mitt hemmakontor.

Som i måndags var jag i Bonniershuset på Sveavägen för möte med Adlibris. Alltid så härlig energi i det huset. Tillbaka hem och hämtning på skola, lämning på karate och raskt vidare till en superinspirerande workshop där jag lärde mig allt om att göra den perfekta pizzan med den perfekta pizzadegen.

Tisdagen började med givande möte med mina kreativa nätverksvänner i The Creative Collective. Nu planerar vi vidare på en massa kreativa projekt som kommer bli bättre än bäst!
Hem och skriva texter till tidningsreportaget som plåtades förra veckan.

Onsdagen var en koncentrerad dag då mycket skulle hinnas med men tog en skön paus då Allt i hemmet damp ner med vårt badrum i. Och TACK för alla glada tillrop och mejl med frågor.
Svida om för nu skulle den vanligtvis rätt ordinarie onsdagskvällen bli ytterst härlig och inspirationsfylld. EKPR bjöd in till en bloggmiddag och det var ju en angenäm blandning mellan nytta och nöje.

Snygg dukning med servetter från Himla, glas, porslin och bestick från Fyrklöverns samarbete med Dyrberg Kern – Diamond.

God och välgörande mat av Stockholms mest instagrammade fik – Pom & Flora. Den här sashimin av hälleflundra i citronsås med massa citronzest var to die for.

Anette redo med sin kamera att fotografera den goda maten. Sötpotatissoppa med grönkål och råkost.

Presentationer av företagen Dirty Linen, Muubs,  Pipols Bazaar, A Nordin och Piqmo under kvällens lopp.

Här visar kvällens moderator Andrea Brodin upp halsband från Pipols Bazar som Stefan Nilsson kallade för rådjuret. Ligger något i det 😉

Middagen var dukad i byråns lokaler som också är deras showroom. Så mycket härligt att titta på och inspireras av.

MalinKristin och Daniella i fotograferingstagen de med.

En värdelös bild på mig men ja ja… Kul idé i alla fall att presentera olika färger genom målade burklock på väggen.

Att få nätverka med kollegor, äntligen träffa några som jag aldrig träffat i verkliga livet men som det känns som om jag känner då jag sett deras hem och läser om deras liv.

Tillsammans med Maria, Jannice, Malin, Kristin och Daniella avslutade jag kvällen i baren på Haymarket med livemusik.

En fantastisk kväll som var tvungen att ta slut i lagom tid då det var upp i arla morgonstund för pressvisning av Buster + Punch. Sedan var det rekvisita sökande och mina armar blev nog både längre och starkare av alla kassar.

Sedan fredag då jag inte pratade med en själ mellan lämning på skola å dagis till hämtning. Älskar att få jobba koncentrerat och obrutet. Och hann i kapp mig själv så köket var städat (inte ofta det sker) så fredagsmyset kunde verkligen mysas. Somnade så klart i soffan till filmen som valdes av barnen. Tror bara 1 av 5 var vakna…

Helgen börjar nu gå mot sitt slut. En helg som innehållit tjejmiddag, barnkalas, jobb, pyssel, massa massa tvätt, syskonbråk som nästan tagit kål på mig, omplantering av växter, pokemonpromenader och ja, typ livet.

Nu snart ny vecka och det är inte så mycket skojigheter på kvällstid utan mera skojiga jobbuppdrag.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.