Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 januari, 2018

Alla tips på TV-serier från er läsare!

WOW, tack för alla tips på TV-serier jag fick på mitt tidigare inlägg. Det var sådan enorm respons från er och nu har jag tips på TV-serier att se så jag lär ha att göra fram till julafton, ha ha.

Det var så många bra tips, tv serier topplista, så jag var ju tvungen att sammanställa allihop och dela med mig av så vi alla kan njuta av härliga serier. Det kom in tips här i kommentarsfältet på bloggen, på min facebooksida men främst på mitt Instagram. Stort tack!!!

Tips på TV-serier

Jag sorterar alla tips på serier här efter vilken kanal eller tjänst de kan hittas.

Tips på TV-serier

HBO bästa serierna hbo enligt er
The Night of
Handsmaids tale
Orphan black
Jinx
Homeland
Big little lies
Mad men
The Affair

NETFLIX bästa serierna netflix enligt er
Bönsyrsan (La Mante)
Flickorna i växeln
A typical
The crown
Unabomber
Orange is the new black
Stranger things
Reign
The 100
Designated survivor
Suits
Ozark
Peaky Blinders
House of cards
Homeland
The OA
The Americans
Glacé
Black mirror
Making a murder

SVT
Fröken Frimans krig
Skärgårdsdoktorn
Mr Selfridge
Call the midwife
Allegiance
Vår tid är nu
Midnattssol
Bron
Jills veranda
Gifta vid första ögonkastet
Arvinge okänd

TV4/C MORE
Modus
Younger
Riviera

VIAPLAY
This is us
Transparent
Friends from collage
Outlander

Några av dem ni listade har jag sett medan andra har jag aldrig hört talas om vilket gör detta så bra. Vilka guldgruva jag fick av er, fantastisk. Hoppas ni också nu kan hitta några nya att njuta av kvällar då det behövs få varvas ner och försvinna in i en intrig att förfäras och förälskas i.

Har du fler tips på tv-serier? Fyll på här i kommentarsfältet och så lägger jag till här i listan ovanför i efterhand. Kanske just hålla den levande? Gärna både riktigt gamla klassiker och nya såklart. Ska bli spännande att hitta nytt.

ÅTERIGEN: TACK!!!

Comments (5)

 • Hej hopp!
  En serie som jag gillar på netflix är Grace and Frankie. Sen älskar jag Greys Anatomy kan se om den hur många gånger som helst . Kram Mia

 • Hej!
  Första två säsongerna av Outlander finns även på Netflix! Riktigt bra serie!
  Designated Survivor är också väldigt bra.
  Hört mycket bra om The Handmaids Tale, menjar ännu inte sett. Sägs vara rätt ruggig emellanåt. Så mycket spännande tips! Tack!

 • Otroligt att ingen nämnt Elementary som går på Netflix! En modern version av Sherlock Holmes med bl a Watson som kvinna. Humor, snabba vändningar, spänning och (ofta) mord!

 • Många bra tips! Min personliga favorit är dock Peaky Blinders, en BBC-produktion med väldigt hög klass. Välspelat och fantastisk scenografi. Sedan kommer Bloodline nummer 2 bland mina favoriter, finns att se på Netflix. Kolla gärna in min blogg och läs mina tips på bra tv-serier.
  /Tack för en bra blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.